MAISON D'IDÉE Prague

Tvoríme foodstylingové fotografie pre Kaufland Česká republika

foodstyling Kaufland fotografia

Teší nás každá spolupráca, ktorá nám umožňuje naplno ukázať náš potenciál, hlavne keď sa jedná o fotografiu a styling potravín a jedla.

Tvorba fotografií a foodstyling pre Kaufland Česká republika #byMAISON

Od decembra 2017 úspešne poskytujeme agentúrnu starostlivosť reťazcu Kaufland Česká republika. Naše služby zahŕňajú, okrem iného, aj tvorbu imidžových a produktových fotografií. Vďaka logistickému a produkčnému zázemiu, vlastnému fotoateliéru, či profesionálnemu in-house foodstylingu, nie sme od nikoho a ničoho závislí. Naša práca hovorí za nás dosahovanými výsledkami, neustále potvrdzujeme, že sme schopní zabezpečiť flexibilný a spoľahlivý servis na vysokej úrovni, a to počas celého roka.

Vypracovali sme nový promo katalóg pre Kaufland, zastrešili produkciu a spolu s vlastným foodstylingom sme sa postarali aj o postprodukciu

Katalóg vznikal celý u nás a výsledok nás teší o to viac. V uplynulej dobe sme rozšírili náš tvorivý tím o nových profesionálov. Dávame si totiž záležať, aby projekty, na ktorých pracujeme, vznikali doslovne pod jednou strechou – tou našou.


Viac o projekte

Naši food-stylisti pre Kaufland naaranžovali rôzne druhy syrov v kombinácii s vyberanými omáčkami, výsledkom sú naozaj chutné fotografie

Zakladáme si na in-house foodstylingu. Naši stylisti spolu s fotografom dokážu spraviť pastvu pre oči skutočne z čohokoľvek. Výsledok tohto fotenia je zároveň dôkazom, že sme sa opäť dokázali včas ovládnuť.


Viac o projekte

Súčasťou foto databázy reťazca Kaufland je už aj séria top-shotov syrov, ktorú naaranžovali naši foodstylisti. Dohliadli sme tiež na postprodukciu vzniknutých fotografií

Imidžové a produktové fotografie vytvárame v našom vlastnom fotoateliéri, čo urýchľuje tvorivý proces. Naviac tak máme stopercentnú kontrolu nad vznikajúcim materiálom. Veríme, že sugestívne fotografie sú, ak už nie chuťovým, tak aspoň vizuálnym zážitkom.


Viac o projekte

Zapriahli sme našich foodstylistov a nafotili špeciálne promo pre Kaufland. Blíži sa totiž leto a spolu s ním aj sezóna grilovania.

Kto by si len tak neposedel s rodinou, či priateľmi pri dobrom jedle a peknom počasí? Naaranžovali sme pokrmy z grilu tak, že dokážu očariť aj zarytých odporcov grilovania. Upozorňujeme, že nasledujúce fotografie spôsobujú snívanie o jedle.


Viac o projekte

Pripomenuli sme sa vytvorením nového layoutu špeciálnej edície katalógov pre Kaufland, opäť sme kompletne zabezpečili fotografovanie, foodstyling a produkciu.

Okrem jedla sa nám sníva aj o spokojných klientoch. Dávame si záležať, aby sme klientom poskytovali skutočne komplexné služby. Vždy dokážeme pokryť všetky profesionálne aspekty projektu.


Viac o projekte

Prispeli sme foodstylingom a prevzali zodpovednosť za produkciu imidžových fotografií pre celoeurópsku fotobanku reťazca Kaufland.

V rámci našej spolupráce neustále rastieme. Pri každom projekte sa snažíme vyvinúť maximálne úsilie, aby sme sa popri odvedení dobrej práce aj kreatívne posúvali.


Viac o projekte

Exit mobile version