MAISON D'IDÉE Prague

Ako sme rástli v prvej polovici roku 2019

Dlho sme sa na našom blogu neozvali. Jediný pádny dôvod, ktorý to môže ospravedlniť je, že sme veľmi, veľmi veľmi, tvrdo pracovali. Pozrite sa s nami na krátky prehľad o tom, čo je u nás v MAISON-e nové.

Od novembra minulého roku sme boli kompletne ponorení do práce na nových a vzrušujúcich projektoch. Popritom že sme sa interne vyvíjali, dokázali sme našim zákazníkom poskytnúť skvelý servis a prísť s mnohými originálnymi a inovatívnymi  značkami, obalmi a inými projektami.

Nová štruktúra MAISON-u

Chcel by som ozrejmiť novú štruktúru, do ktorej sa nám podarilo rozčleniť. Toto rozhodnutie bolo už nevyhnutné, keďže sme nabrali mnoho nových a super talentovaných kolegov. MAISON pôsobí v dvoch krajinách – v Česku a na Slovensku, so sídlami v Bratislave a v Prahe.

Čo sa deje v Prahe?

Pražská pobočka, zameraná na packaging, kreatívu a tvorbu značiek, dostala posilu na pozíciu Senior Art Director z Dominikánskej republiky. Marcos je talentovaný, plný energie a optimizmu, ktoré prenáša do grafických návrhov a konceptov.

Zároveň sme tím posilnili o senior DTP špecialistu Pavla, ktorý svoje dlhoročné, viac ako 20 ročné, skúsenosti z packagingového DTP preniesol do nášho tímu. Aj naďalej sa tešíme účasti internistov a stážistov, ktorí nám prinášajú mladú, sviežu energiu a často tvoria skvelé nápady, ktoré im pomáhame sceliť a formovať do použiteľných konceptov.

Taktiež sme rozšírili servis pre našich kľúčových klientov. Po rokoch s nimi spolupracujeme ešte viac, ešte užšie, na osobnej báze a v širokom merítku. Sústredíme sa, aby boli naše služby perfektné.

WEBDESIGNER rastie

Na Slovensku rozvíjame naše webové stránky Webdesigner.sk a v Čechách Webdesigner.cz, kde neustále pridávame nové projekty. Naši slovenskí kolegovia rozšírili svoj tím o nového kódera.

Naša sekcia Webdesigner.sk/.cz produkuje pravidelne weby, brandy a logá pre malých a stredných klientov a tešíme sa veľkému dopytu. U WEBDESIGNER-a tiež očakávame ďalšie rozrastanie tímu.

Privítajte MAISON DIGITAL

Poslednou novinkou je, že sme našli skvelých ľudí pre posilnenie našej digitálnej sekcie v Bratislave, ktorí vytvárajú nové kampane pod značkou MAISON DIGITAL. Privítali sme tu Zuzku a Janka. Obaja priniesli pod našu značku bohaté skúsenosti z agentúr. Vďaka nim dokážeme našim klientom poskytnúť fantastický servis v online službách a na sociálnych sieťach.

Značky WEBDESIGNER a MAISON DIGITAL ťažia z podpory celého tímu v Prahe. Práve táto silná základňa dokáže svojou flexibilitou a kreativitou dotvárať obsah a grafiku, ktorá nadväzuje na dlhoročné skúsenosti a kvalitu. Len tak sa neradíme do role nováčikov v oblasti digital marketingu, hoci medzi nich s MAISON DIGITAL na Slovenskom trhu patríme.

Na ruke máme jeden veľký tromf. Ťažíme z veľkého tímu, kde sa všetci navzájom poznajú a pomáhajú si. Veríme, že práve dostupnosť týchto talentovaných ľudí je pre finálnu službu, a teda aj zákazníka, veľký benefit.

Uvidíte nás viac v online svete

Vďaka našej posile vám budeme prinášať pravidelné informácie z diania, nových projektov, dostupných služieb už čoskoro, v novom šate a hlavne oveľa častejšie. Budeme ich šíriť nielen na našom blogu, ale aj na väčšine dostupných sociálnych médií.

Sledujte nás na Facebooku a Instagrame. Zaujímavý obsah budeme produkovať na LinkedIne, kde budeme okrem štandardných postov prispievať ja ako Art Director a Igor Lúčanský ako Managing Partner.

Taktiež nás budete môcť vidieť už čoskoro na konferenciách, ktorých termíny aj obsah vám dáme vedieť dostatočne dopredu prostredníctvom sociálnych sietí.

Exit mobile version