MAISON D'IDÉE Prague

Predstavujeme vám ďalší promo katalóg pre obchodný reťazec Kaufland. Všetko sme robili inhouse – fotografiu, food styling aj zabezpečenie postprodukce

photography kaufland foodstyling intro

#kaufland #katalóg #fotografia #food styling #DTP servis
#grafický dizajn #byMAISON

Aranžovali sme jedlo a venovali sme sa tvorbe fotografií do nového promo katalógu pre Kaufland Česká republika

Fotografie do nového promo katalógu pre Kaufland vznikali v našom vlastnom ateliéri, kde sme zabezpečili aj in-house food styling.

Pri príležitosti dvadsaťročnej prítomnosti spoločnosti Kaufland na českom trhu sme vypracovali nový promo katalóg. Pri prezeraní katalógu si každý určite vyberie to svoje. Nový katalóg totiž obsahuje profesionálne zhotovené fotografie rôznych mliečnych produktov, mrazených potravín, obľúbených lahôdok, hydiny a údenín, nadýchaného pečiva či osviežujúcich nápojov a kávy.

Pri tvorbe katalógu sme boli zodpovední za vytvorenie fotografií, postarali sme sa o ich produkciu aj postprodukciu a o celkový grafický dizajn katalógu. Súčasťou produkcie bol, už tradične, aj náš vlastný in-house food styling. Radi sa spoliehame na seba a do projektov zapájame vlastných ľudí. Máme tak väčšiu kontrolu nad výsledkami nášho snaženia. Práca na sebe nám chutí. Naši food stylisti nás ochotne zasväcujú do tajov gastronómie, ktorú radi študujeme aj sami, a to formou ustavičného ochutnávania.









Exit mobile version