Tvoríme foodstylingové fotografie pre Kaufland Česká republika

Od 25. mája 2018 3 marca, 2022 Logo Design, Marketing
foodstyling Kaufland fotografia

Teší nás každá spolupráca, ktorá nám umožňuje naplno ukázať náš potenciál, hlavne keď sa jedná o fotografiu a styling potravín a jedla.

Tvorba fotografií a foodstyling pre Kaufland Česká republika #byMAISON

Od decembra 2017 úspešne poskytujeme agentúrnu starostlivosť reťazcu Kaufland Česká republika. Naše služby zahŕňajú, okrem iného, aj tvorbu imidžových a produktových fotografií. Vďaka logistickému a produkčnému zázemiu, vlastnému fotoateliéru, či profesionálnemu in-house foodstylingu, nie sme od nikoho a ničoho závislí. Naša práca hovorí za nás dosahovanými výsledkami, neustále potvrdzujeme, že sme schopní zabezpečiť flexibilný a spoľahlivý servis na vysokej úrovni, a to počas celého roka.

Vypracovali sme nový promo katalóg pre Kaufland, zastrešili produkciu a spolu s vlastným foodstylingom sme sa postarali aj o postprodukciu

Katalóg vznikal celý u nás a výsledok nás teší o to viac. V uplynulej dobe sme rozšírili náš tvorivý tím o nových profesionálov. Dávame si totiž záležať, aby projekty, na ktorých pracujeme, vznikali doslovne pod jednou strechou – tou našou.

foodstyling Kaufland fotografia
Viac o projekte

Naši food-stylisti pre Kaufland naaranžovali rôzne druhy syrov v kombinácii s vyberanými omáčkami, výsledkom sú naozaj chutné fotografie

Zakladáme si na in-house foodstylingu. Naši stylisti spolu s fotografom dokážu spraviť pastvu pre oči skutočne z čohokoľvek. Výsledok tohto fotenia je zároveň dôkazom, že sme sa opäť dokázali včas ovládnuť.

foodstyling Kaufland fotografia
Viac o projekte

Súčasťou foto databázy reťazca Kaufland je už aj séria top-shotov syrov, ktorú naaranžovali naši foodstylisti. Dohliadli sme tiež na postprodukciu vzniknutých fotografií

Imidžové a produktové fotografie vytvárame v našom vlastnom fotoateliéri, čo urýchľuje tvorivý proces. Naviac tak máme stopercentnú kontrolu nad vznikajúcim materiálom. Veríme, že sugestívne fotografie sú, ak už nie chuťovým, tak aspoň vizuálnym zážitkom.

foodstyling Kaufland fotografia
Viac o projekte

Zapriahli sme našich foodstylistov a nafotili špeciálne promo pre Kaufland. Blíži sa totiž leto a spolu s ním aj sezóna grilovania.

Kto by si len tak neposedel s rodinou, či priateľmi pri dobrom jedle a peknom počasí? Naaranžovali sme pokrmy z grilu tak, že dokážu očariť aj zarytých odporcov grilovania. Upozorňujeme, že nasledujúce fotografie spôsobujú snívanie o jedle.

foodstyling Kaufland fotografia
Viac o projekte

Pripomenuli sme sa vytvorením nového layoutu špeciálnej edície katalógov pre Kaufland, opäť sme kompletne zabezpečili fotografovanie, foodstyling a produkciu.

Okrem jedla sa nám sníva aj o spokojných klientoch. Dávame si záležať, aby sme klientom poskytovali skutočne komplexné služby. Vždy dokážeme pokryť všetky profesionálne aspekty projektu.

foodstyling Kaufland fotografia
Viac o projekte

Prispeli sme foodstylingom a prevzali zodpovednosť za produkciu imidžových fotografií pre celoeurópsku fotobanku reťazca Kaufland.

V rámci našej spolupráce neustále rastieme. Pri každom projekte sa snažíme vyvinúť maximálne úsilie, aby sme sa popri odvedení dobrej práce aj kreatívne posúvali.

foodstyling Kaufland fotografia
Viac o projekte